Betöltés

Írdd be amit keresel

Lélekpár-Kódexek főoldal

A Lélekpár-Kódexek mediális úton közvetített előadások, melyek 2021 februártól folyamatosan jelennek meg a Lélekpárok Lélekcsaládjának missziójában, az Ikerláng EnergiaTérhez való tudatos kapcsolódás céljából.
A ppt ábrák megfelelő megjelenéséhez és optimális olvashatóságához javasoljuk, hogy amennyiben mobiltelefonról csatlakozol, az előadást teljes képernyőre, képernyőelforgatás /vízszíntes tartás/ mellett tekintsd meg.

Ikerláng Újtudatosság nevű zárt csoportunkban rendszeresen teszünk közzé tartalmakat, melyekhez a következő linkre kattintva csatlakozhatsz:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259

Szeretettel,
Rita és Tamás

I. Kódex – Alapkulcsok Kódex

Három videóelőadás, melyben a Lélekpár-Kódexek rendeltetését és közvetítéseinek rendszerét foglaljuk össze.
A Kódex az Alapkulcsok nevet kapta, ugyanis a benne lévő számtalan gyakorlat segítségével kezedbe veheted az érzelmi és mentális blokkokhoz, ikerláng léleksebek tisztításához, a szerelem-tudatosság egység-állapotába való megérkezéshez elengedhetetlen gyakorlatokat és elméleti tudást.
Ez az “isteni szerelem” beavatópiramisának legelső lépcsője.

 

II. Kódex – SZER-ELEM Kódex

A SZER-ELEM Kódex adja az első energetikai avatásokat az ikerláng újtudatosság útján.
Bepillantást nyerhetsz a Lélekcsaládok működésébe, az ikerlángok és Lélekpárok közötti különbségek alapszintű magyarázatába, megtanulhatod lefűzni az őszinteség és a Szív-Tér Hologramjait, valamint elsajátíthatod a szimbólumfejtés képességét a szakrális titkokat rejtő művészeteken keresztül.
A Kódex egy kozmikus elvű rálátást nyújt a szerelem misztériumára, és az ikerlángság ösvényének valós jelentésére.

 

III. Kódex – A Yin-Elv Kódexe

A NŐ, mint energia, a NŐ, mint kivetülés, a NŐ, mint lelki erő, a NŐ, mint fizikai testesülés.
Kapcsolódj össze a női energia ezer arcával, és ébreszd fel Magadban a papnői minőség lélekemlékét, az ikerlángok női lélekmagjának rejtett kódjait!
Élj a ciklustudatosság, a belső mosoly szépsége és a kiteljesedett egységállapot pillanataiban, hogy egy megemelkedett tudatossággal, s a női egészség hétköznapi mágiáival támaszthasd azt a férfit és azt a családot, akit a magasrezgésű boldogság energiájából vonzol be/teremtesz újjá.

 

IV. Kódex – A Yang-elv Kódexe

Egyedülálló módon, a mindennapokban is hasznos információkat adunk át a férfi energia teremtő, védelmező és problémamegoldó létéről, mely kulcsokat felhasználva képes leszel, mint férfi fejlődni, illetve nőként olyan szemszögből szemlélni a férfi energiát, ahogy eddig még soha.
Értsd meg a fejlődés dinamikáját, ismerd meg a férfi világi archetipusait, hogy aztán képes legyél kiemelkedni belőlük.
Győzd le sémaalkotásodat, hogy ítéletmentesen építs kapcsolatokat a tűz erején keresztül.
Élj a döntés szabadságával nőként és férfiként is egyaránt.

 

 

V. Kódex – PárOM Kódex

Járj tudatosan a párkapcsolatok útján. Ebben a Kódexben kitérünk arra, hogy az ikerlángság valódi útja hogyan élhető meg a hétköznapokban, miről ismerszik meg az Égben köttetett szövetség Földi tükörképe, és mik a stabil párkapcsolatok fenntartásának alapjai.
Energetikai üzeneteket osztunk meg arra nézve, hogyan zárjuk le és tisztítsuk ki az előző kapcsolati mintákat, mit jelent a hűség, a szövetség, a házasság misztériuma, valamint hogyan építsünk ki magas rezgésű, szeretetteli otthoni közeget.
Éld meg a szerelmetesség létállopotát a fizikai síkon köttetett párkapcsolatodban, amennyiben pedig egyedülálló vagy, tervezz olyan kapcsolatot, amely képes a PárOM minőség őshangját megszólaltatni.

 

👉 1. modul – Az Égben Kötetett Szövetség

👉 2. modul – Az Ikerlángság Útja A Párkapcsolatokban