Betöltés

Írdd be amit keresel

Egy halhatatlan szerelem története…

UTAZÁS     KALAND     MISZTIKUM   MÁGIA  

Egy Lélekpár szerelmes utazása a történelmi korok évszázadain keresztül, melyekben a kettőjük közötti összekapcsolódás az egyetlen olyan erő, ami képes legyőzni a különböző életek sorsútjait, valamint átnyúl Téren és Időn.

7 ÉLET     7 KOR     7 SORS     7 CSAKRAKÓD

Engedd, hogy Kapuk nyíljanak meg a szívedben…

Az emlékezésre…

„Arra, hogy szerelem része az életünknek, nélküle nem létezünk, hiszen a szerelem az a teremtő erő, amely mozgásba hozza az energiákat, minden létező oka és eredete, és ennek az élménynek az emlékképe belevésődik lelkünkbe.
Születésünkkor így azt a lélekemléket hozzuk magunkkal, hogy tartozunk valakihez.”

A megértés és a megérzés művészetére…

„Ahol a látható és a láthatatlan találkozik. Ahol kapcsolódhatsz önmagadhoz, a saját középpontodban. Ahol lelked ikerláng párjának energiája összeér a Tiéddel, és újra tudatossá válik az atlantiszi lélekbukás üzenete, az egyiptomi piramisok felejtés fátylával őrzött titka, a szamurájok kardjának gyorsasága, Peru álomtalan álom-élete, amely Utat mutat majd a vaskorszak és a háború kegyetlenségén túl az ikerláng-küldetés megértéséhez, és lehorgonyzásához az Anyagba.”

A misztikumra…

„Az őseredet egységére, melyben a Kezdet és a Vég összeér, és lelkünk titkos kódjai elevenné válhatnak újra az egyesülés, és az egymásban való hazatalálás megtapasztalásában.
Ahol a Tér és az Idő kapcsolódásából születik az Anyag, a lélekpárok szakadásából a Férfi és a Nő.
Ahol összekapcsolódik a mágia, az alkímia és a fizikai formák világa.”

A Karma Kerekéből való kilépés lehetőségére…

„Az ok-okozat spiráljában való örvénylésre, mely Korokon és Kultúrákon keresztül sodor bennünket, és csak akkor oldódhat fel, ha megértjük, hogy előző életeink épp úgy a MOST valóságának részei, mint ahogyan a jelenünk is együtt-rezgésben mozog a letűnt civilizációk üzenetével. ITT és MOST vagyunk, de Mindig és Mindenhol.”

Nézd meg könyvbemutató riportfilmünket, melynek második részében filmes jeleneteken keresztül mutatjuk be a történet cselekményét, a regényben szereplő szó szerinti idézetekkel

video

Miről szól a könyv?

Anami és Tanaris öntudatra ébrednek, majd szerelmes egység-állapotukból kiszakadva fizikai testet öltenek, hogy hol a mágia, hol a háborúk, hol a gépiesen rideg korok által létrehozott karmikus örvényeken keresztül sodródva végül visszataláljanak egymáshoz. Olvass tovább a képre kattintva.

 

„A szerelem a bennünk élő és létező örökkévalóság, túlmutat Téren és Időn, az egység emlékéből indul, és oda talál vissza.”
Mert minden életünkben ott van velünk…
Mert minden életünkben Felé tartunk…
Mert a Nő és a Férfi eggyé válása az a Pillanat, amikor a halandó egyesül a halhatatlannal.”

 

  • Szerelmes regény
  • Reinkarnációs utazás
  • A lélekpár kapcsolódás üzenete és megélése a mindennapokban

Olvass bele!

A képre kattintva pdf formátumban beleolvashatsz a könyvünkbe!
(Új ablakban nyílik meg!)

 

Részletek az egyik fejezetből, melyben beleolvashatsz Anami és Tanaris fizikai megtestesülésének történetébe, ahol Anami Milában, a Természetasszonyban ölt testet, Tanaris pedig Thenonként születik le, aki főpap az első civilizációk egyikében. Kettőjük szerelmének kibontakozása jelenik meg az idézetben, valamint a közöttük kialakuló alapkonfliktus, miszerint Mila a változásokban, Thenon pedig az állandóságban hisz. Miközben Mila és Thenon ellentétbe ütköznek, Anami és Tanaris között a létközben széttörik az ősbizalom, mely előidézi a lélekszakadást, és az inkarnációs örvénybe való lezuhanást. Mindez elindítja a lélekpár történetét, valamint a könyv többdimenziós eseményszálait is.

A szerzőkről

 

2013-ban találkoztunk, és egymásra ismerésünk első pillanatától fogva tudtuk, hogy kapcsolódásunkat különleges erő hatja át. Az ikerláng energia felforgatta mindennapjainkat, és villámcsapásként változtatott meg bennünket.
Azóta élünk együtt, házasságban, három gyermekünket nevelve.

Minden Földre született Ikerlélek – Pár feladatokat hoz magával. Ezek a feladatok misszióként magukban hordozzák egyfelől az Egyesülés gyönyörű kinyilatkoztatását, a folyamatosan megújuló szerelmet, másfelől rengeteg próbatételt is.
A találkozás Pillanatától fogva ezen küldetések és vállalások hídja fokozatosan válik láthatóvá számunkra.

Célunk, hogy az ikerláng energia jelentését, valamint annak a hétköznapokban való megélésének lehetőségét, a tudatos kapcsolódás megteremtésének útját megmutassuk mindazoknak, akik hozzánk fordulnak.
Ehhez hangoltuk hozzá weboldalunkat, a www.ikerlangok.hu oldalt, illetve előadásainkat, tanfolyamainkat is.
Könyvünkön keresztül ennek a rezgésnek az energiakódjait az olvasó kikapcsolódva tudja megélni, átlényegíteni, és felszabadítani saját életében.
A könyvben a szeparációt és a kapcsolatot is életláncolatokban, saját önvallomásunkon keresztül mutatjuk be. Az asztrál síkon egymástól szerzett léleksebek karmikus örvényeket indítanak el. Az összes többi élet erre a láncolatra fűződik fel, míg végül az életek egymásban összeérve kapcsolódnak. Ugyanúgy, mint amikor a nyakéken lévő gyöngyszemek a nyaklánc kapcsának egyik oldaláról elindulva a kapocs másik végéig felsorakoznak, majd a lánc összekapcsolódása után az utolsó gyöngyszem visszaér az első mellé. Így zár be a nyakék egy kört, és így záródik be az ikerlángok fizikai életeinek ciklusa is, amikor a Kezdet összeér a Véggel, a lélek aprózódott energiái újra egységgé válnak.

…Mert az ikerláng energia maga a szerelem csúcsminősége, amely Mindenki által megfogható, Mindenkiben él és létezik… ∞

Szeretettel,
Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás