Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Beszámolónk a Pilisszentléleki Pálos Kolostorrom női oltárának újjáépítéséről és 2021 szeptemberi helyszínaktiválásáról szól.
Első kérdésként felmerülhet, hogy mi köze mindennek az ikerlángok útjához…

Lélekpár-Kódexek ingyenes előadásainkban részletesen kitérünk arra a tanításra, hogy valójában minden szerelem-alapú az Univerzumok rendszerében, s minden ősi vallás és hitvilág, valamint a művészeti hagyatékok is folyamatosan erről az egyszerre teremtő, és egyszerre befogadó szerelemről próbálnak üzenni.

Az Ikerláng Hologramok a XXI. században először azután kezdtek bekapcsolódni energiaterünkbe, hogy a Lélekpár-Kódexek előadások információs mátrixa megfogant, testet öltött bennünk. A Hologramok a mai korban ugyanazt a fényenergia transzformációs szerepet töltik be, mint régen.
Ugyanúgy, mint Őseink korában, az Ikerláng Energiatérből érkező energia lecsatornázását a mostban is egy, a szerelem-tudatosság állapotában élő és létező Lélekpár /férfi-női Ősredet minőség együttes és egyidejű jelenlétben/ képes végezni.
Amennyiben Te is szeretnéd elsajátítani a  Hologramok használatát a Lélekpár-Kódexek Alapkulcsok modul elmélyítését javasoljuk, hisz az ezekben található gyakorlatok felkészítik a test energetikáját magasabb frekvenciák, rezgéstartományok befogadására.
A jelenlegi változó, rohanó világunkban szükség van a gyógyító helyek szerelemkapuinak megnyitására, melyet küldetésként vállaltunk, de szükség van azokra a lelkekre is, akik ezeket a helyeket látogatják majd.
Alább legfrissebben aktivált helyszínünkről olvashatsz:

Akik rendszeresen olvassák a helyaktiválásokról szóló beszámolóinkat, azok tudhatják, hogy Pilisszentléleken a Pálos Romoknál a januári Lélekpár Energiakapuk nyitásakor a három oltárból az egyik, konkrétabban a női oltár, mintegy a „túlhon” visszajelzéseként beszakadt.
Erről írtunk a januári beszámolóban.
A történés óta eltelt hónapok során egyre szomorúbban figyeltük, ahogy hétről hétre tovább romlik az oltár állapota, úgyhogy eljött a cselekvés ideje.

Három napos munka keretében a régi oltár romos részét kibontottuk, majd az eddigi töltő anyag helyett – ami döbbenetünkre nem tégla, nem kő, hanem sit törmelék és homok volt – minőségi téglákat falaztunk be, és a külső részeket is megerősítettük, majd alátámasztottuk az oltár felső lapját.
Az oltár bal oldali részén dolgoztunk, mivel jelenleg az igényelte a gyors segítséget.
El fog azonban jönni az ideje a jobb oldal szedett-vedett állapota miatti felújításnak is.
A folyamat végén egy színre hoztuk mindkét oldalt, hogy esztétikailag ne üssön el egymástól a javított és javításra váró felület.

Munkánkat folyamatosan Égi Àldàs kísèrte, a reggeleken gyújtott gyertyàink minden nap csonkig ègtek, és ahogyan Árpád-hàzi Margit és Özsèb Fènyünnepèn januárban is, úgy most is viasz nélkül lobogtak tovább, amíg a helyszínen dolgoztunk.
Ezt is làthatjàtok a csatolt képek között.
A másik visszaigazolàs a “túlhonnanból”, amit azóta tapasztalunk minden egyes utunkon, amióta a helyszínaktivàlàsokat végezzük, hogy a hollók folyamatosan, így most is megjelentek nekünk.
Igazán felemelő volt úgy pakolni a téglákat, hogy a Pálos Rend és a hely vèdőàllatai 2-4 illetve 7-es alakzatban is szárnyaltak felettünk és közvetlenül körülöttünk.

Számunkra nagyon fontos, hogy a szakrális helyeink minőségét, állagát megőrizzük.
Ez rèszünkről nem csak energetikai munkát jelent, hanem szükség van folyamatos fizikai hozzájárulásra is a helyek karbantartásához, hisz sajnos a mai világban a spirituális tanítók, közösségek nagy része csak használja a helyeket, és az állagmegóvást – ha van egyáltalán – mindenféle üzletpolitikai megfontolás mögé rejtik csak be.
Sokan hirdetik, hogy Pálos inkarnációik részét képezi, hogy előadásokat tartsanak róluk, stb, de két szalmaszálat nem tesznek keresztbe, hogy a helyek épen maradjanak, tisztelet a kivételnek.
Ezek a helyeink olyan kincsek, melyeket nagy szégyen lenne veszni hagyni, hisz inkarnációkon át rengeteget kaptunk a helyszellemtől mind, akik kötődést érzünk hozzájuk.

Mindhárom nap voltak pontok, amikor reménytelennek látszott a folytatás, hisz egyikünk sem az építőiparban dolgozik, azonban mint ahogyan missziónk többi részét, a Lélekpár-Kódexek előadássorozat közvetítését, zarándoklataink vezetését, helyszínaktiváló országjáró munkánkat, a zárt csoportunk vezetését és könyveink megjelenését, ezt sem hagytuk félbe, és azóta rengeteg visszajelzést kaptunk, hogy öröm az oltár mellett állva kapcsolódni az Égi energiákhoz, a Lélekpárok által húzott ikerláng rezgéstérhez.

Az oltárt tulipános kővel avattuk fel, mivel női oltárként funkcionál.
A tulipán, mint az Istennő szakrális szimbólumának Hologram-fraktálja védelmezi a Helyszellem energiakibocsátását azóta is, és tölti fel a szerelem-tudatosság, a szerelmetesség összerezgésével azokat, akik a romokhoz látogatnak.
Szalagunk a kereszten hónapok óta ott lobog, az „Égiek által őrzött szerelem örök!” felirattal, s nem csak ezen a helyen, de az ország több pontján is hirdeti a Lélekpárok üzenetét, és gyógyítja az e helyszínekre zarándoklók lelkét.

Ha szeretnél a szerelem-tudatosság kilencedik dimenziós Hologramjainak, valamint személyes Lélekpár-kapcsolódásunk energetikájából töltődni, látogasd meg ezeket a helyszíneket!

Az Ikerláng Hologramok rendszerének és működésének pontosabb megértéséhez mindenképpen olvasd el a Hologram Információk menüpont alatti írásunkat! 

Áldás VAN az Úton!

Szeretettel,
Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás

Címkék:

Ezeket kedvelheted