Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

A szerelem mindenhol létező, mindenhol valósuló, mindenhol testesülő teremtő erő.
A szerelem áthat, sugárzik, rezeg, táplál, energiája soha el nem fogy és meg nem szűnik, mert Ő az Univerzum rendszerének létrehozója.
Isten, az Ősszerelem minősége.
A szerelemben nincs hierarchia. A földi párkapcsolatok, a párosság, a férfi és a nő összerezgése a szerelem végtelen számú csodájából csupán egyetlen. S eme egyetlen akkor válik a teljesség tükörképévé, amikor szerelemben létezünk.

Az Univerzumban minden szerelemből születik. Egek, földek, hegyek, vizek, erdők, mezők, legelők. Évszakok, napszakok, színek, fények, hangok, formák, felületek.

Az ikerlángok és Lélekpárok tanítása túlmutat a fizikai párkapcsolatokon. Üzenetük a szerelmetesség, a szerelem-tudatosság megélése a pillanatokban.
Azt üzenik: a boldogságot nem kell keresni. A boldogság eredendően lelkünk isteni szikrájának része és egésze. A szerelem-tudatosság a boldogság-tudatosság áramoltatása. Az az öröm és gyönyör, amikor a boldogság már nem cél, hanem forrás. A lélek belső igenje az Őt körülvevő világra. Arra, amiben ITT és MOST testesül.
A boldogság és a szerelem soha nem cél. A szerelem maga az Út. Az az Út, amit a Lélekpárok mutatnak meg, és amit a fizikai életbe leszületve végső soron minden lélek tanul és tapasztal.

Honnan fakad mégis ennyi gyötrelem, amikor az isteni minőségű szerelem útját keressük?

A szerelem egy olyan energia, amit a Teremtésből, az Univerzumból, vagyis az asztrál síkról hívunk le, és teszünk valósággá a földi, anyagi tartományokban is, majd a fizikai világból áramoltatunk vissza a magasabb dimenziótartományokba.
Így működik az oda-vissza áramlás a végtelen számú valóságban. Minden döntésünk, minden választásunk, valamennyi érzelmünk, gondolatunk, moccanásunk világokat teremt. Ezért fontos, hogy milyen minőségben létezünk. Szerelemben vagy gyötrelemben.

A szerelem mindenkié. A szerelem a Tiéd. Nincs kiválasztott Társad, mert bárki választottá tehető, amennyiben lelkeitek ugyanabban a pillanatban éppen egymást sikítja.
Az ikerlángok és Lélekpárok fogalmi rendszerének módszeres eltorzítása okozza a mostani időtérben a legnagyobb szenvedést. Így lesz a dimenziókon túlról áthozott és áttükrözött szerelemből a fizikai töredezettség állapotában gyötrelem.

Ikerláng és Lélekpár nem szinonimája egymásnak. Ikerláng szakadás, és Lélekpár szakadás soha nem történt, hiszen az Isteni Rendben nincs megszakadás, nincs széttépődés. Kizárólag a gyönyör létezik. A szakadás már az elmében és az egoban generált önkorlátozás és kapaszkodó, ami magyarázatot ad a szerelemben való létezés képtelenségére, amit aztán egy másik emberben szükségszerű felfedezni.
A lélek, teremtésétől fogva egységben és teljességben létezik. Csupán a tudat – ami áthatja a lélek rezdülését, és önvalóra hívja megnyilvánulását – változtatja meg fókuszpontjait.
A legtöbb Lélekcsaládnak nem vállalása a Lélekpár-kapcsolódás földre manifesztálása, ugyanis a legtöbb Lélekcsalád az ikerláng szerelem rezgésterében dolgozik.

lélekpár2

Őseredet Lélekpárok és ikerlángok fogalmi rendszere nem ugyanaz. A Lélekpár az, akivel közös misszión dolgoztok, ikerláng pedig az, akivel ezt a missziót a földi életben meg is valósítjátok.
Az ikerlángok lángtömbökként vonzzák össze egymást, tévhit az, hogy egyetlen férfi, vagy egyetlen nő az, akivel ezt a minőséget meg tudod élni.
Az ikerláng azért iker, mert letükrözi az Őseredet Lélekpárod energetikai rendszerét olyan szinten, amilyen minőségben ITT és MOST be tudod fogadni. A Sorskerék mindig azzal köt össze, akinek az energetikáján keresztül a jelenedben a Lélekpárod meg tud nyilvánulni.
Lélekpárja mindenkinek egy van, ikerlángja éppen ezért több is lehet. A Lélekpárok a Föld összlakosságának számát figyelembe véve minden korban és minden korszakban csupán néhány ezrelékben születnek le, egyetlen Lélekcsaládból. A Lélekpárok Lélekcsaládjából. Feladatuk az, hogy a szerelem-tudatosság emlékét aktiválják a többi Lélekcsalád tagjaiban, akik először saját magukban érlelik meg, majd szökkentik szárba a szerelem létállapotának isteni magját, majd egymással e magból kinyert esszenciát megosztva emelik a világot átszövő Ikerláng Fényháló rezgésszintjét.

A Lélekpárok Lélekcsaládjának üzenete:

Éljétek a szerelemet a Pillanatokban! Ne keressétek a tökéletes Igazit, mert a tökéletes és egyetlen csak akkor tud megnyilvánulni, ha az állandó gyönyörben léteztek.
Lélekcsaládunk nem kiválasztottabb a többinél. Együttrezgésben való leszületéseink csupán lélekmissziónk részei, ám Mindannyiótoknak szerepe van az Ikerláng Fényháló Hologrammjainak lefűzésében.
Ha képesek lesztek szívből érteni és lélekből érezni, hogy az ikerláng nem eredendő, hanem teremtendő, akkor tudunk közösen egyre telítettebb szerelem-frekvenciát horgonyozni a Föld terébe. Mindannyian hívva Vagytok az isteni minőségű szerelemre. Ezt a szerelmet Lélekcsaládjaitok úgy fűzik le univerzumok és világok terébe, hogy Lélekpárotok iker energiájában kapcsolódtok más Lélekcsaládok megszületettjeivel. Mi, a Lélekpárok Családjából ezeket az emlékeket hozzuk Nektek. Ti, az ikerláng szerelemben ezeket az emlékeket aktiváljátok.

Áldás van az Úton!”

Amennyiben szeretnéd a Lélekpárok EnergiaTeréből mediális úton érkező, ikerláng lélekkódokat tartalmazó reinkarnációs regényeken keresztül gyógyítani a kapcsolódás léleksebeit, olvasd el az Ikerlángok-sorozat könyveit, és hozd felszínre önmagadból a szerelem-tudatosság létállapotát!

Szeretettel,

Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás

 

Kövess minket Facebook-on is:
Az Elképzelt Életek nevü oldalunkat a következő linkre kattintva találod: https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel ahttps://www.facebook.com/ikerlangujtudatos Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék:

Ezeket kedvelheted