Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

„Amilyen a Nő, olyan a körülötte lévő világ!” – szoktuk mondani, amikor a szakrális Nő témakörében tartunk előadásokat.
Ha a Nő mosolyog, a környezete ragyog. Ha a Nő bánatos, a környezete fátyolossá válik. Ha a Nő sír, a világ zokog. Ha a Nő kiesik a Szív-Térből a világ megbénul.
A Nő kulcs. Hazaérkezés, megnyugvás, táplálás és megtartás.
Istennői minőségének felszabadítása minden Nőnek univerzális küldetése.

A Nő egyszerre papnő, aranyasszony, boldoganya, szerelmespár, kurtizán, az otthon fénye, a gyermekek biztonsága, a férfi megtartója, a Tűz Őrzője, a Nap fényének visszatükrözője.
Az Égi Fény óhajtója, befogadója, érlelője és újra megszülője. Boldogasszony mosolyának földi testesítője. Mária Magdaléna tanítványa, aki a Világ Világosságának szerelmes párja.
Tündér Ilona fénytranszformációja, termékenységében Tündér Élő Nővé válása.

Ő a Kapu, a gyönyör Kapuja, ki Kupává lesz az ölelésben, s méhe Kehelyként fénylik, amikor benne az Élet magvainak esszenciái vörösen izzó tűzként új foganás titkát rejtik el a kíváncsi szemek elől.
Mert az ÚJ Fény mindig a mélyben, a rejtekben, a csendes sötétségben ver gyökeret. Ott, ahol nincs zaj, ahol a külvilágtól védve vagyon az, ami szárba kíván szökkenni. S a Nő addig táplálja, addig érleli Kelyhének drága fészkében, amíg a Mag elég erőssé nem válik a valósulásra. Mert a valósulás kockázatos.
A Boldogasszony mosolyát önmagán hordó Nő nélkül a születés fájdalma, s később a létezés gyötrelme várja a testet öltött lelket, az új létre teremtődött álmot.
A Nő az esztétikai gyönyör.

1939898_10152015657737076_1764166604_n

Egyszerre teremtő /Teremt Ő/ és befogadó /Befog-Adó/. Mert Ő a Férfi mögött álló cél, a Gyermeket körbevevő fészek, a világot átragyogó Aranyasszony.
Koronája Napsugár, fénye a Napkorong. Homlokán Holdsarló, ruháján ezer Csillag.
Hajának energiája a földig ér, mert benne FOGJA össze az Ég üzeneteit, miket a Földön ADHAT tovább.
Minden baj orvoslója, a semmiből világok varázslója, boszorkány és mágusnő, Boldogasszony és Magdaléna üzenetével érkező.
Változás és áramlás lehorgonyzója,
A férfinek az Istenné válás elhozója.
Istennők és Istenek találkozójának örök fénykulcsa.

Szeretettel,

Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás

 

Kövess minket Facebook-on is:
Az Elképzelt Életek nevü oldalunkat a következő linkre kattintva találod: https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel ahttps://www.facebook.com/ikerlangujtudatos Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék:

Ezeket kedvelheted