Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Földi életünk sorsútja emlékek sokaságából áll, és ezen emlékekből szövődő történetek és kapcsolatrendszerek pókhálójának fonalaival íródik.
Egész létezésünket, minden cselekedetünket áthatja egy keresési állapot.
Mindannyian keresünk valamit. És mindannyian keresünk valakit.
Honnan jön, és miből fakad ez a szűnni nem akaró összekapcsolódási vágy, melyet szerelemként definiálunk?

A szerelem átjárja egész életünket, attól a pillanattól fogva, hogy megszületünk.
Először édesanyánk és édesapánk szerelmét tapasztaljuk meg, hiszen azon keresztül öltünk testet. Abból fejlődünk, abból az erőből alakulunk át anyagtalan lélekből fizikai testet hordozó emberré.
Lényünk önmagában képezi le az Univerzum működését, hiszen az Univerzumunkat alkotó őselemek áthatják környezetünket, illetve testünk és szerveink működésében is kulcsfontosságú szerepet játszanak.
A Levegő Elem maga a mozgás, a változás megteremtője, a Híd szellem és anyag között. Az élet nélkülözhetetlen lényege. A sejtjeink megújulása, az a mozgás, melynek segítségével a vérkeringésünk lendületet és irányt kap. Az a szívdobbanás, mely a körforgást képes fenntartani bennünk és körülöttünk, és melyben lélekemlékek aktiválódnak, amikor egy ismeretlen ismerős szempár néz vissza ránk.
A Tűz Elem az átalakítás, a transzformáció maga. Az a minőség, amely belülről izzik lelkünkben, és amely az Égben köttetett szerelmet képes áthozni a Földre. Ahogyan régi népdalunk is mondja: „Szerelem, szerelem, áthozott szerelem!”
De hogyan válik manapság ez a gyönyörű „áthozott szerelem” mégis „átkozott gyötrelemmé”? És mit tehetünk azért, hogy a mindennapjainkat a szerelmetesség gyönyörű állapotában élhessük meg? Miért gondoljuk, hogy ez elérhetetlen?
A Víz Elem az összekapcsolódásokért felelős, a Föld Elem pedig a megszilárdításért, azért a stabilitásért, melyre mindannyian vágyunk.
Mivel érhető el a XXI. század rohanó információs társadalmában ez a stabil biztonság, ahol kiégett kapcsolatok és kapcsolódások közepette próbáljuk megtalálni önmagunkat és azt a másikat, az úgynevezett Igazit?

A Négy Őselem felett a magyar néphagyományban áll egy ötödik. Melyből minden születik, mely minden létező ősforrása. A Szer Elem. Szerelem.
A „Szer” szó őseink szakrális nyelvében „törvény” jelentéssel bír. Törvény, mely nélkül nincs létezés. Nincs olyan teremtett dolog, mely ne született volna szerelemből.
A védikus filozófiák is visszanyúlnak ehhez az univerzális bölcselethez, ugyanis az Éter Elem, mely maga a Tér, sőt magyar átírással Éter = A Tér az a minőség, melyben minden létező helyet kap. Ennek a Térnek pedig az első rezgése az az őshang, melyet „OM” – ként ismerünk. Ehhez az OM rezgéshez kapcsolódunk vissza, amikor meditálunk, vagy mantrázunk. És ezt az őshangot rezegtetjük át ön-magunkon, amikor azt mondjuk a szerelmünknek, hogy párOM.

Amikor megszületünk, különböző lélekemlékeket hozunk magunkkal az összekapcsolódásról.
Olyan lélekemlékeket, melyek átnyúlnak akár évezredek történetén is. Korokon, kultúrákon, sorsokon és sorsutakon. Amikor találkozunk valakivel, és azt súgja a szívünk, hogy már „ezer éve” ismerjük.
Ilyenkor valójában átszakítunk egy Tér-Idő dimenziót. Hétköznapjainkat a Tér (helyszínek és keretek), valamint az Idő (dátumok, fix időpontok) által behatárolva, és szabályszerű rendszerben éljük.
De valójában mikor is vagyunk igazán önmagunk?
A Pillanatokban. Azokban a Pillanatokban, amikor megszűnik az Idő. Amikor feloldódunk a szerelmünkben, amikor játszunk a gyermekeinkkel, amikor egy jót beszélgetünk a barátainkkal. Időtlenség.
Amikor megszűnik az Idő, és önfeledten lépünk át egy megemelkedett tudatállapotba, akkor órák tűnhetnek egy másodpercnek, ugyanakkor, ha várunk valakire, aki hiányzik, egy perc tűnhet akár örökkévalóságnak is.

Évek óta tanítunk már a lélekkapcsolódásokról a saját magunk megtapasztalásán keresztül.
Könyvünk, az „Ikerlángok – Minden életemben Téged szerettelek” című regény, egy lélekpár szerelmes utazását írja le, történelmi korokon és kultúrákon keresztül.
A regény tulajdonképpen egy Csillagösvény, mivel hét korban születnek le a szereplők, és minden korban, minden sorsban a szerelem más-más minőségét tapasztalják meg. Szimbolikusan kiállják a Hadak Útját, ami összekapcsolja a Kezdeti egységállapotot az ősbizalom széttörése miatt keletkezett kétséggel, majd a regény végére újra visszatér a feloldódás áldott minőségébe.
A könyvben különböző lélekkódokat is elrejtettünk, melyek a történet során felszakadnak az Olvasóból, aki ezáltal a saját kérdéseire is megtalálhatja a szereplők által a válaszokat. Annál is inkább, mert az epizódok és események egy-egy csakrához vannak bekódolva, ezzel aktiválva a blokkok feloldódását, és a megértés egy magasabb minőségének elérését.

Az ikerláng szó roppant módon félre van értelmezve az online információtömegben.
Mit is jelent valójában? „Áthozott szerelem” vagy „átkozott gyötrelem”?
Hol csúszik el az értelmezés?
Valóban ikerláng kapcsolódás az, ami szétrobbant családokat és hazugságokon alapszik?
Mi a különbség ikerlángok és lélekpárok között?
Hogyan értelmezhető az egyidejűség és az időtlenség?
Mi az ok-okozat valódi működési elve, és miért nem érdemes erőltetni, hogy kilépjünk a karma kerekéből?
Hogyan szabadulhatunk fel a szerelem által, a párkapcsolatunkban és a házasságunkban?

Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat következő írásainkban, amennyiben pedig szeretnél részese lenni a Téren és Időn átívelő szerelemnek, melyen keresztül saját ikerláng léleksebeidet is kitisztíthatod, és felszínre hozhatod összekapcsolódásod lélekemlékeit, KATTINTS IDE!

Szeretettel,

Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás

 

Kövess minket Facebook-on is:
Az Elképzelt Életek nevü oldalunkat a következő linkre kattintva találod: https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel ahttps://www.facebook.com/ikerlangujtudatos Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék:

Ezeket kedvelheted