Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Alessa és Tonoak találkozása
Peru /1506/

Részlet az Ikerlángok – “Minden életemben Téged szerettelek” című könyv Inka Birodalomban játszódó történetéből…

“Miközben apjára várakozott, Tonoak úgy döntött, hogy körbejárja a templomot, és tovább figyeli a lépcsők magasságát és a falak illeszkedésének rendszerét.
Korához képest komoly fiúcska volt, rövid barna haja inka sisakja alól alig látszódott ki, és vékonyka testfelépítése nem sok fizikai erőről árulkodott. Édesapja eszességét, és édesanyja érzékenységét örökölte, és most is, ahogyan máskor, elmerengett az épületek vonzásában. Sorra vette a kövek éleinek gömbölyítettségét, valamint a minden rögzítő anyag nélkül egymásba illeszkedő formákat.
Mély elmélkedéséből egy bájosan szóló énekhang zökkentette ki, majd fejét a hang irányába fordítva a Naptemplom déli lábánál, ahol a Fény a legerősebben szikrázott a falakon, egy aranyhajú kislányt pillantott meg, akinek lila kisruháját apró csillag motívumok díszítették, és látszott rajta, hogy a lábazat előtti út mellett guggolva komoly munkában van.
Tonoak kíváncsian és hirtelen feltörő, különös jókedvvel szaladt oda a kislányhoz, hogy közelebbről szemügyre vegye, min dolgozik ilyen elmélyülten. Azonban ahogy szaladt, sietsége miatt a nemrég hullott sűrű esőtől vizes úton megcsúszott, és éppen annak a formának a közepébe esett, amelyet a kislány pont most készült kövekből kirakni.

– Hát, azt tudtam, hogy valami nagy dolog fog történni, de hogy ekkora, azt nem gondoltam! – nevetett Alessa a fiún, akinek arca sártól lett fekete.
– Nagyon vicces… – felelte szintén mosolyogva Tonoak, pedig szégyellte, hogy tönkretette a lány munkáját, és ráadásul még kínos helyzetbe is hozta magát. De Alessa kacagása, és szemének csillogása megnevettette Őt is.
– Te ki vagy? – kérdezte a lány olyan hangsúllyal, mintha előre tudott volna arról, hogy találkozni fog valakivel.
– Tonoak vagyok, annak az építésznek a fia, aki ezt a Naptemplomot tervezte újra. És Te, mit csinálsz? – kérdezett vissza kíváncsian a fiú, amint a kavicsokból kirakott formarészleteket nézte, melynek a közepébe épp most zuhant bele.
– Egy formát kell kiraknom a kavicsokból. Ezt látom. Mindig látom, amiket mutatnak.
– Kik mutatják?
– Ők. Akik odaát vannak.
– Te beszélgetsz az istenekkel?
– Nem tudom kik Ők. Csak látom és hallom Őket. – mondta a kislány, miközben folytatta a kavicsok különös alakba rendezését.
– És milyen forma lesz ez?
– Nem látom pontosan, de ennek a hullámvonalnak itt középen vissza kellene érnie önmagába.
– Segítek! – pattant fel Tonoak.

Órákon keresztül rakosgatták a kavicsokat, Alessa hol kacagott, hol csacsogott, hol pedig a levegőbe meredve próbálta lelki szemei előtt látni, hogy mi az az ábra, amit ki kell rakniuk, miközben Tonoak egyre vidámabban és felszabadultabban érezte magát a kislánnyal való játék közben.
Mozdulataik teljes összhangban voltak, kiegészítették egymást, és ha egyikük elakadt, a másik tudta, hogy hol kell folytatni, hogy kialakuljon a forma.
Mintha ezer év óta ismerték volna egymást.

– Elkészült. De mi lehet ez?
– Valamiféle jel. Szimbólum. Olyan, mint két karika egymásba fonódva, aminek se eleje, se vége.  – szólt elgondolkodva Tonoak.
– Olyan, mint a Végtelen… – fedezte fel a semmibe révedő tekintettel Alessa.

S onnantól kezdve a fiú és a leány, kik együtt rajzolták meg kavicsokból Peru Naptemplomának lábánál a Végtelent, folyvást együtt voltak, elválaszthatatlanokká váltak, mint a jel, amit kiraktak.”

/Részlet Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás: Ikerlángok című regényéből/

Könyvünk minden epizódja egy-egy csakra működéséhez van bekódolva. Ezáltal azon túl, hogy egy mély, több életen, és több korszakon átívelő utazás – ahol a szereplők sorsútjának kihívásaiban és sorsfeladataiban egyedül a szerelem az összekapcsoló erő –, gyógyítja is a karmikusan szerzett ikerláng léleksebeket.
Peruban, az Inka Birodalom utolsó éveiben játszódó életet leíró rész a szívcsakra lélekkódjait tartalmazza.
Ez a fejezet egy olyan középpontot képez – nem csak a történetben, hanem az Olvasó szív-magjában is –, ahova az olvasás során kialakult meditatív állapotban kapcsolódhat vissza az, akinek szívkapuja nyitva van a befogadásra.
Itt ébrednek rá a főszereplők, hogy életláncolataiknak a KarmaKerék forgásában létezik vállalt missziójuk is, és küldetésüket az összekapcsolódás erejéből igenis meg tudják megvalósítani.
Peru rejtett hegyei között találkoznak Lélekcsaládjukkal, és képessé válnak arra, hogy szerelmüket egy magasabb minőségből szemléljék, onnan, ahol összeér megértés és megérzés.
Ahol a láthatatlan hirtelen láthatóvá válik, egy ismeretlen valaki pedig a Pillanat tört része alatt ismerőssé lesz a számunkra.

Ha kíváncsi Vagy a történetre, és szeretnél részese lenni egy Lélekpár 7 történelmi koron átívelő szerelmes utazásának, valamint a sorozat többi részét is elolvasnád, hogy a mediális úton közvetített történetek megnyissák Benned is az ikerláng-tudatosság szívkapuját, akkor kattints IDE!

/Fehér-Pál Rita – mediális író/

www.elkepzelteletek.hu

Kövess minket Facebook-on is:
Az Elképzelt Életek nevü oldalunkat a következő linkre kattintva találod: https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel ahttps://www.facebook.com/ikerlangujtudatos Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék:
Előző cikk

Ezeket kedvelheted