Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Az ikerlángok eredetüktől fogva önálló teljességük fényében töltik, felszabadítják egymást.
Ez a szabadság adja meg a közös teremtések manifesztációjához szükséges erőt.
Összekapcsolódásuk a kölcsönös tisztaság és elfogadás legteljesebb megélésén alapszik.
Miért van mégis annyi üldözés és menekülés?

 

Az isteni minőségű szerelemben, amelyben egymás tükrei és hasonmásai is vagyunk, a belső kiegyenlítődés és felszabadulás energetikája hat át bennünket.
A tiszta összevonzódás kiemel a pillanatokból, és lehetővé teszi a hétköznapokban a szerelem-tudatosság állapotának tartós megélését.
A szerelem-tudatosságban azonban nincs szükség a másikra. A szerelem-tudatosság maga az áramlás. Az az összevonzódás, ami már jóval a találkozás előtt gyökeret ver a szívünkben.
Alapja nem a másikkal történő együtt-rezgés, hanem az ön-maggal, az önmagunkkal felfedezett és megtapasztalt egységállapot.

Ahhoz, hogy az ikerlángságot lelkünk tűzmagjában megérezzük, majd életünk fizikai mivoltában is letükrözzük, először a szerelmetesség létállapotát kell lehorgonyoznunk. Azt, ami szabaddá tesz a másodpercekben. Ami épp attól válik az állandó boldogság forrásává, hogy a szerelmemnek nem oka a másik ember, csupán címzettje, mert magába a létezésbe vagyok szerelmes.
Az ikerláng kapcsolódás itt kezdődik.
A másik emberrel való közös szerelem-tér lefűzéséhez először saját önvalómban válok szerelmessé.
A szerelem gyönyör. A gyönyör óceánjában úszni egyenlő a felszabadulással.

Ott, ahol azt érezzük, hogy röghöz vagyunk kötve, és a kötődés már nem egy kölcsönösségen alapuló kapcsolódás, hanem a ragaszkodás rögeszméje csupán, ott nincs jelen a szeretet.
A ragaszkodás – a ragasztó energiája – akár én tapadok Rád, akár Te ragadsz hozzám, mindenképpen blokkol a további fejlődésben.
Szó szerint oda ragaszt, gátol a haladásban. Ahol nincs kölcsönösség, ott az üldöző valójában fojtogatóvá válik, a menekülő pedig fuldoklik.

Az ilyen kapcsolatok az elfogadást tanítják nekünk. És az elfogadás útján járni nagyon nehéz. Az első lépcső ehhez a beismerés. Amikor a tükörbe nézve, a saját szemembe tekintve képes vagyok beismerni, hogy nem Vele vagyok közös örvénylésben, hanem csupán tapadok hozzá.
Ha Ő a ragaszkodó, aki nem enged, akkor pedig én zuhanok egyre mélyebb, egyre töredezettebb szintre, hiszen a fojtogatás előli menekülés agresszív kommunikációt szül.

Amikor azt érzed, hogy a kapcsolódás, amiben Vagy, egy belső, negatív örvénybe sodor, amelyben már nem tudod a hétköznapi élet folyását követni, és lezuhansz egy olyan szakadékba, ahol a folyamatosan zakatoló gondolatok terhelik az elméd, és megakadsz a távolság miatt érzett fájdalomra fókuszálva, akkor tudd, hogy ez jelzés számodra. Jelzés önmagadtól és jelzés Tőle is, egy magasabb síkú tudatosságától, vagy felsőbb énjétől. Azt akarja ezzel üzenni, hogy ideje visszafordulnod önmagad felé, nem ez az Utunk.
Itt és Most nem ez a közös célunk.

Az ikerláng szerelem mindig a szabadságot adja vissza. Azt a minőséget képviseli, melyben olyan rejtett tudás, érdeklődés, tehetség szabadul fel Belőled, amelyről még talán nem is tudtál.
Amikor az egyikük repül, a másikat is magával húzza. Amikor az egyikük szárnya eltörik, akkor viszont a másik gyógyítja.
Soha nem zuhannak együtt, mert annál sokkal tudatosabbak.

Egymást emelve haladnak keresztül minden nehézségen és próbatételen, és az ősbizalom az, amely szüntelenül táplálja egység-erejüket, amelynek nem számít a fizikai távolság sem, hiszen lelkük kapcsolódását folyamatosan tudják és érzik.

Az ikerlángok nem tapadnak. Kapcsolatukban nincs birtoklás, és egymástól való függés.
Az ikerlángok szabadok a szerelmükben. Ez nem a hűségről szól. Az magától értetődik a számukra.
Ez a kölcsönösség által teremtett szabadság és boldogság. Az, amelyben
képes leszel kiteljesedni, és megtalálni önmagad. Amelyben Ő is megtalálja saját magát. És amelyben ketten, egyként találtok vissza az Egyesülés Kapujába, az örök szerelembe.

Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás

Kövess minket Facebook-on is:

Az Elképzelt Életek nevü oldalunkat a következő linkre kattintva találod: https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel ahttps://www.facebook.com/ikerlangujtudatos Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék:

Ezeket kedvelheted