Betöltés

Írdd be amit keresel

Ti kérdeztétek – Hogyan lehet az Ikerláng Szerelmet “mással” is megélni?

Osszd meg!

Facebook zárt csoportunkban kaptuk a következő kérdést, melyet a válasszal együtt oldalunkon is megosztunk, mivel az ikerlángsággal kapcsolatos legnagyobb félrecsúszás abból fakad, hogy elhittük: az ikerláng szerelem csupán egyetlen emberrel élhető meg.
Mi módon értelmezhető az Ikerláng Energiahálóban megélt szerelem, avagy acélötvözetből hogyan lehet aranykelyhet gyártani?

 

Kedves Csoporttagunk kérdése így hangzott:

“Én azzal kapcsolatban szeretnék kérdezni, amiről a videóban beszéltetek hogy mással is megélhető az ikerláng minőség ha beemeljük ebbe a térbe az adott kapcsolatot/szerelmet. De hogyan tudnánk megélni ezt egy olyan emberrel aki nem az ikerlángunk? Egy hasonlattal élve, acélötvözetből hogyan tudnék aranykelyhet gyártani? Hogy az tényleg aranykehely legyen, ahhoz arany alapanyag kell. Remélem így érthető az amit felvetettem. Mert ennek alapján akkor igazából bárkivel élheti az ember ezt a minőséget, tehát bármiből lehet aranykelyhet gyártani úgymond?”

Épp ez az Ikerláng Újtudatosság lényege, és éppen erről szól az az út, amikor önmagunkat csiszoljuk vasból arannyá az életek láncolata során. Az Ikerláng és Lélekpár kifejezések nem szinonimák.
Tanításunk és lélekemlékeink szerint Lélekpár egy, iker-minőség bárki lehet, mert Ő hivatott arra, hogy a Lélekpárod iker-lélek esszenciáját közvetítse az adott életben, vagy életszakaszban.
A kérdésed hasonlatával felelnék: Adott lélek leszületik a Földre azért, hogy tanuljon és tapasztaljon. Ő még acélosan kemény, rideg és hideg. Azonban életei során az arany fényességét és tisztaságát éri el a fejlődésében.
Erről szól az egész univerzális rendszer. Mind egy térből jövünk, egy térbe tartunk. Mindenki tapasztalásköre arról szól, hogy az úgynevezett sár-réteg alatti aranyat megtalálja.

Aranykelyhet az energetikai programok szintjein igen, bármiből képesek vagyunk gyártani. A fizikai szinten az anyag durva. De mivel itt a szerelem legszentebb megéléséről van szó, ezen az úton a védikus szat-csit-ánanda minőséget, vagyis az öröklét tudatában kiteljesedő gyönyör minőséget élheted meg azzal, aki önmagában is teljes egész, akkor, ha Te magad is örömben és boldogságban létezel, és nem a másiktól várod a kiteljesedést.
Az ikerlángod szemén keresztül a Lélekpárod néz vissza Rád.

Amikor a szerelem-tudatosság a mindennapokban már jelen van, automatikus az egyesülésben való feloldódás gyönyöre.

Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás

Kövess minket Facebook-on is:

Az Elképzelt Életek nevü oldalunkat a következő linkre kattintva találod: https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel ahttps://www.facebook.com/ikerlangujtudatos Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék:

Ezeket kedvelheted

Kapcsolódó történetek