Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

A Nő Kapu. A Boldogasszony mosolyának tükörképe, a mindenség mozgásának megteremtője.
A női minőség akkor válik kiteljesedett örömmé, majd a létezés gyönyörévé, amikor a szívközéppontból való áramlás és változás egyensúlyba kerül.

A nő mindig szívből és lélekből fogan, majd méhében manifesztálja teremtéseinek asztrális síkokról megtermékenyített magját.
A méh dimenziókapu. Magába fogadja a férfi szerelmének esszenciáját, de magába fogadja, és a szakrális alkímia mágikus rezgésterében táplálja és megtartja az Univerzum Égi Üzeneteit is. Mindenre emlékezik, a nő minden moccanásával együtt rezdül. Érzelmek és gondolatok tárháza, az ötletek, tervek, vágyak, álmok és kreatív energiák szellemi gyermekeinek kihordója.
Nem vár el, nem kér, csupán reagál. Tágul és szélesedik, aztán elernyed majd összehúzódik. Hullámzik, akárcsak a lélegzet. Harmóniája attól függ, hogy a nő szív-terében a belső tűzláng tud-e, akar-e, mer-e lobbanni.

Amikor a nő visszafolytja energiáit, mentális és érzelmi disszonanciákkal küzd, kényszerességek, önostorozások, s az ön-szeretet hiánya lép fel, akkor a szívközéppont tengelye megtörik, a méh pedig egyensúlytalanságba kerül.
Ennek következménye a fizikai betegségek, miómák, ciszták, rendszertelen ciklus, nőgyógyászati gyulladások megjelenése.
A NŐ Istennő. Istenanya szívéből születik, hogy papnője legyen életének és sorsának, valamint mindenkinek, aki az energiaterébe kerül.

méh sóhaja

Ezért a Lélekpárok Lélekcsaládjának üzenete a Nő számára:

A boldog Nő, a megérkezésben lévő, kiteljesedett Tündér Élő Női minőség, aki a Boldogasszony Istennő és a Földanya Istennő mosolyát tükrözi bele a környezetébe, meghallja méhének hangját. A méh ugyanis folyamatosan énekel. Üzeneteket küld a nőiességről, az ön-maggal való kapcsolat állapotáról, a középpontról, amelybe a nő hol belehelyezkedik, hol kizuhan.
A méh a szív nyelvén dalol, a lélegzetvétel áramlásával sóhajt, és az összetört lélek sikolyával ordít.
Nőként ne feledd, hogy teljességben Vagy támasz.
Ajándék Vagy a világban, hiszen Benned fogan, és Belőled ölt testet a holnap.
Akármerre nézel, szemeid csillogása visszatükröződik abban, amire tekinteted rávetül.
Akármit érintesz, az életre kel. Hiszen az Élet újraszülőjének lettél kiválasztva.
Mosolyod a szívedből fakad, de a méhed formázza meg boldogságod Kelyhét, melyből a legtisztább esszencia az, amit ki tud inni, akire kiterjeszted ragyogásod.
Lényed a Holddal áramlik, szíved a Levegővel dobban, erőd a Nap Tűzéből lángol, határtalanságod a Víz adja,  hitedet az Ég és Föld egysége tartja meg.
Nézz a tükörbe!
Lásd Magad, azt aki az öröklét valóságában utazó lelked megnyilvánítója.
Ragyogj, mint a csillagok, világíts, mint a Holdfény, légy gyengéd, mint a tavaszi szél, áraszd a szeretetet, mint zuhogó eső, szívedben pedig legyen szivárvány.

Szeretettel,

Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás

 

Kövess minket Facebook-on is:
Az Elképzelt Életek nevü oldalunkat a következő linkre kattintva találod: https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel ahttps://www.facebook.com/ikerlangujtudatos Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék: