Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Az álom időkapu. Az összekapcsolódás egyik legfontosabb eszköze. A szerelemnek, mint Utazásnak a belső iránytűje. A szerelmet az álmokkal teremtjük.

Az álmaink a fizikai síkon megteremtik a vágyainkat, a céljainkat, összekötik a jelenünket a jövőnkkel. Lélekszinten az álmokon keresztül be tudunk lépni egy másik dimenzióba, ahol lelkünk legrejtettebb titkai elevenednek meg, ugyanakkor az ITT és MOST történéseit is az álmainkkal írjuk.
Ki dönti el, mikor alszunk, és mikor álmodunk valójában? Képesek vagyunk-e tudatosak maradni az álmainkra, és a valóságot egy több téren át haladó spirálon keresztül szemlélni?  Meg tudjuk-e teremteni ébren is a megvalósult szerelem álmát?

IMG_20190521_170343

Az álom és az ébrenlét közötti állapot határán lelkünket egy nagyon vékony ezüst szál köti össze a testünkkel. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a tudatunk figyelemfókusza ezen a ponton a legkoncentráltabb. Ebben a szellemileg megnyugodott, érzelmileg pedig emelkedett állapotban vagyunk képesek a lelkünk valódi útjával összekapcsolódni.
Álmainkban találkozhatunk ön-magunkkal.
Azzal a belső, és legféltettebb titokkal, amely sorsunk szívmagját ülteti el lényegünk kertjébe.
Azzal a mélységgel, amely a legmagasabb megélések virágát bonthatja ki annak, aki képes az álmok nyelvén beszélni, és az álmok szimbolikus képekben érkező üzenetét megfejteni.

Szerelmes álmaink átszakítanak Teret és Időt. Olyan belső boldogság-élménnyel ajándékoznak meg bennünket, melyeket ébren talán soha nem élünk át. Amikor álmunkban a Lélekpárunkkal találkozunk, a legerősebb lelki összefonódást tapasztaljuk meg. Ez a találkozás olyan erős érzelem-hullámot indít el bennünk, mely tükrök végtelenjén keresztül hatol át a felébredésünk utáni valóságba is. Oda, ahol a hétköznapjainkat éljük. Ezek az érzelemtükrök azonban az ébredés után nem törnek szét a legtöbb álomhoz hasonlóan érzület szilánkokra, hanem a legnagyobb belső szükségleteinkhez, hiányainkhoz, vágyainkhoz kapcsolódnak.
Így fűzik tovább az álmokat az ébrenlét utáni valóságba is.

Amikor elalvás után azt álmodjuk, hogy harmonikus kapcsolatban vagyunk valakivel, akivel a szerelem tűzijátékának végtelen szikratáncát éljük meg, akkor nagyon gyakran előfordul, hogy ébredéskor, amikor visszaesünk a hétköznapi mókuskerékbe, ez az álom dolgozni kezd a tudatunkban. Ilyenkor szeretünk bele olyan emberbe, akibe irracionális, vagy lehetetlen lenne. Itt a legtöbb esetben alvó álmodásról beszélünk.
Mit is jelent ez? Ilyenkor ébren is tovább alszunk, vagyis az álomban képtelenek voltunk felébredni.
Ezek az ábrándjaink. Álmok kivetülései valaki másra. Elmetorzítások. Álmok félreértelmezett szimbólumai, vagy éber állapotban átélt álomutazások, projektációk.

álom

Az üzenetként funkcionáló álmainkban a lelkünk mindig erős szimbólumokat használ, hogy amikor eljön a megfelelő idő, emlékezhessünk rájuk. Azonban ezek a szimbólumok nem szó szorosan értendőek, és nem szó szorosan fordítandóak.
Sokan megrekednek akár évekre, vagy évtizedekre egy illúzió által táplált ábrándban. Egy olyan ábrándos szerelemben, mely akkor fogant meg, amikor a tudat elhitte, hogy az álom valóban Róla szól.
„Miért pont Vele álmodtam ezt?” „Most már tudom, hogy Ő a Lélekpárom!” – hangoznak azok a mondatok, amelyeket egy-egy álom keltett életre. Amennyiben ez egy kölcsönösségen alapuló, és az ébredés után is realizálódó kapcsolódás, akkor ez egy nagyon ritka szó szoros álom lehetett.
A legtöbb esetben azonban ezek az ábrándos éber-álmok viszonzatlan, egyoldalú, szenvedést, fájdalmat okozó örvénybe sodornak, holott valós üzenetük az lett volna, hogy a lélek készen áll.
Készen áll a magas minőségű szerelem befogadására és áramoltatására.
Ilyenkor, amikor ezt felismerjük, akkor tudunk az álomban felébredni. Akkor tudjuk kitárni a szívünket a Pillanatokra, és hagyni, hogy az áramlás utolérjen bennünket.
A szerelem misztériumát akkor tudjuk ébren álmodni, amikor belátjuk, hogy az nem a ragaszkodás, nem az önbecsapás, nem a másoknak való hazugság, hanem a kölcsönösségen alapuló tisztaság felszabadító minőségét jelenti.

A tudatos álmodás tanulható folyamat. Amikor álmunkban a Lélekpárunk megnyilvánul, üzenni szeretne. Mindegy, hogy milyen alakot ölt, és kinek a fizikai személyiségébe bújik. Az üzenet a fontos. Képesek vagyunk úgy belépni az álmainkba, hogy OTT, az álomban felébredünk, és a nekünk nem tetsző eseménysorozatot, vagy szereplőt pedig kicseréljük. Így mi teremtjük meg a saját szimbólumainkat, ezáltal tudatos hidat képzünk álom és valóság között.
Ugyanez a helyzet az ábrándokkal. Amikor felismerjük, hogy önhipnózist alkalmazva, valamilyen szükségletből, vagy hiányból fakadó érzelem kivetítés miatt „beleszerettünk” valakibe. A „beleszeret” szó pont azt a mágiát idézi meg, amikor belevarázsoljuk magunkat egy illúzióba. „Beleszeretni” ábrándból tudunk csak. Szerelmessé válni pedig tudatos és teremtő álmodással.
Így tudunk összekapcsolódni ÖN-MAGunkkal, és Vele is.

A saját megélésünkben gyermekkorunk óta lépünk be tudatosan is az álmainkba, és ez rengeteget segít a hétköznapok fókuszáltságának megőrzésében. Sőt, egymáshoz is álmok útján jutottunk el. Nem szó szoros, hanem értő megfejtéssel.

Az álmaink és a valóságunk között a HÍD maga a lelkünk. Az elménk és az egónk meg tud téveszteni bennünket, amikor az alvó álmainkat a mindennapjainkba vetíti, és ezzel blokkokat okoz. Azonban a lelkünk képes felébredni OTT és ITT is. Egyedül a lelkünk az, aki képes a látó szerelem álmát odaát megírni, felébredve pedig tovább álmodni.
A látó szerelem pedig nem más, mint ahhoz az energiamezőhöz való kapcsolódás, melyet ikerlángnak nevezünk.
Mi is az ikerláng-álom? Rengeteg szerelmespár ébren írt asztrális utazása, melyben képesek vagyunk ráébredni, hogy ehhez a minőséghez bárki kapcsolódhat, aki ébren álmodja a tudatos szerelem minőségét.

“Mert a szerelmünkön keresztül halhatatlanok vagyunk.” /Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás: Ikerlángok – “Minden életemben Téged szerettelek” című könyvéből/
Olvasd el Te is, és legyél részese egy történelmi korokon átívelő szerelmes utazásnak, melyen keresztül összekapcsolódhatsz saját belső szív-magoddal, és Lélekpároddal is!

/Fehér-Pál Rita – mediális író/
www.elkepzelteletek.hu

Kövess minket Facebook-on is:

www.facebook.com/elkepzelteletek

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel a Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék:
Következő cikk

Ezeket kedvelheted