Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Az anyává válás többdimenziós folyamat. Új élet adása, új szikra gyújtása, az örök körforgás tükörképe. A nő kiteljesedése. A szakrális szerelem beavatása.

A szakrális szerelem őserő. Minden létező alapja, a létezés ősforrása. Teremtő erejének manifesztálódása a foganás másodpercében a nő és a férfi egységélményének megtapasztalása, amikor egy pillanatra megszűnik számukra a kettéhasítottság érzése, és lelkükben újra megtalálják az Univerzum alapállapotát.

Az anyaság misszió. Kiválasztottság. A születendő lélek választása. A nő egyik legfontosabb életfeladata, a foganás-szülés-megszületés hármasságának vállalása. Ez a hármasság magában rejti egyrészt a szellem-lélek-anyag egységét, másrészt a férfi-nő-gyermek családi misztériumát is.
A család szíve mindig a nő. Az egyetemes metamorfózis kulcsa.
A férfi a mag, aki a Nap fényét közvetítve a koronacsakrán keresztül érkező információkat lehorgonyozza. A teremtés, melyre a férfi hivatott, mindig koronacsakrából történik.
A nő a Hold, aki a Nap fényének óhajtója, a befogadás, a megtartás és a táplálás minősége. A változás elfogadója. A Kehely maga. A Szent Grál küldötte, aki méhébe fogadja az Útnak induló lelket.
A nő méhe a szívének dobbanását tükrözi le. A szívében fogan, és szívéből táplálja a férfitől kapott magot, mely az anyaméh kelyhében ölt végül anyagi testet.
Ez annak a többdimenziós csodának a tükörfolyamata, melyet mi várandósságnak nevezünk. Amikor két lélek egy testen belül él és létezik, amikor két szív egy ritmusra dobban. Ez a szerelemnek, mint esztétikai gyönyörnek a fizikai tranfszormációja.

spirituális anya1

A Szülés és a Megszületés Ünnep. Mind biológiai, mind spirituális értelemben Híd múlt és jövő között. Olyan magas minőségű lelki összekapcsolódás, amely a teljesség csendjében megteremti a nőnek az anyává válást, a megszülető gyermeknek pedig egy könnyed és kötöttségek nélküli világból a szabályokhoz kötött Anyagba költözését.
Az anya ilyenkor befele figyel, átadja magát annak a kiteljesedett állapotnak, amikor megtapasztalja egyik legnagyobb életfeladatát, az élet – adás küldetését.
Ezt a misztériumot az a Pillanat, amikor az anya és gyermeke szeme először egymásra tekint – a belőlük kölcsönösen kicsorduló könnycsepp összefolyása – teszi újra az egység gyönyörű, mindent átható Tengerévé.

Ilyenkor nem csak egy kisbaba születik, hanem egy édesanya és egy édesapa is.
Az édesanya a családi tűzhely őrzője, szíve melegének szétosztója. Az édesapa a családi biztonság fenntartója, az a Tér, melyben a család létezni tud.
Az édesanya mosolya az a női őserő, amelyből az édesapa teremtése meg tud szilárdulni.
A nő a kapu, a családi boldogság kapuja.
A földi életben megtapasztalható szerelem valódi végcélja pedig az utódokban, a családi egység megteremtésében, a gyermekek szemeiben tükrözi vissza a végső kiteljesedést.
Ez maga az ikerláng misszió, a gyermekek lelkének átsegítése a tapasztalás ezen lépcsőfokára, és az Új Generációnak az egyesülésre való törekvésének küldetésében való szerepvállalás.

/Fehér-Pál Rita – mediális író/

www.elkepzelteletek.hu

Kövess minket Facebook-on is:
Az Elképzelt Életek nevü oldalunkat a következő linkre kattintva találod: https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel ahttps://www.facebook.com/ikerlangujtudatos Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék: