Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

A női energia, és női energiakör kevésbé ismert funkciója a Tűz lobbantása, a Tűz Őrzése és a belülről izzó Fénylángok folytonos újraszülése.
Tévhit, hogy a férfi a Tűz megtartója. A férfi a Tűz maga, de felizzásának, pezsdülésének lélekkulcsa mindig és mindenkor a nő kezében, s a nő szív-tengelyében van.

Mik azok a tényezők, amelyek a mai világban blokkolni tudják a női tűz lángolását?

A XXI. század rohanó társadalmi rendszere megköveteli a nőtől, hogy minden legyen egyszerre.
Feleség, családanya, szüleinek szerető gyermeke, karrierjét tudatosan építő üzletasszony, szilárd egzisztenciával rendelkező, önálló lény, aki megáll a saját lábán. Ezen túl legyen erős, de gyengéd, komoly, de vidám, teremtő és befogadó, határozott, de elfogadó, szerető és hódítandó, céljaiért taposó, mégis odaadó.
A nő ezen szerepek között éppen a lényegét veszíti el.
A középpontját.
A szív-tengelyét, ami a lelki szférákból jövő ötletek, álmok, vágyak, tervek foganásának tere. Amiből aztán a fizikai síkon, a méhbarlangban valósulás lesz az álmokból.

A nőgyógyászati megbetegedések oka abban keresendő, hogy a nő elkapcsolódik saját belső lélekhangjától, méhének dallamától, ami szívének üzenetét tolmácsolná Neki.

A ciklustudatosság olyan fogalom, amelyet manapság már csak kevés nő ismer, pedig, ha a Hold égi útjával együtt-rezgésben élné ciklusának négy hetét, valamint a Földanya esztendőkörös változásrendjében fogadná magába a természetszellemek üzenetét, akkor Ég és Föld között maga lenne a középpont.
Az, aki Kapuvá válik a mennybéli üzenetek csatornázására, Boldogasszony mosolyának visszasugárzására, Mária Magdaléna élő és létező szerelmének szívdobbanására.

Az esztendőkörös változásrend négy évszaka pontosan leképezi a Hold járásának négyhetes ciklusát, ami pedik éppen összhangban mozog a női ciklusrend körkörös áramlásával.
Tavasz az újrakezdés, újjászületés, új energiák lefűzésének lehetősége a természetben. Ilyenkor a Hold a növekvő fázisában jár, a nő pedig a legenergikusabb, legcélratartóbb, ötleteit és álmait lehorgonyozni kész.
Nyár a Telihold tengelye, amikor az új tervek reménye ragyogásba fordul. A nő számára ez a megvalósulás, a kiteljesedés, a peteérés, vagy a beágyazódás időszaka.
Ősszel a fogyó Hold ciklusában számot vetünk arról, hogy a tavasz és a nyár hetében mit vetettünk, miből és milyen termést érleltünk, s mit tudunk learatni. Mi az, aminek mennie kell, mi az, ami maradásra, táplálásra és megtartásra hivatott.
Ha a nő a ciklusa első két hetében nem volt tudatos ön-mag-ában zajló változásaira és teremtéseire, akkor a harmadik hét a premenstruációs szindróma gyötrelmes időszakává válik. Ha azonban a jelenlét állapotában vetettünk magokat, és a belső tűzből tápláltuk azokat, akkor az őszi kishalál és elengedés egy boldog visszahúzódássá válhat.
A tél az Újhold, a sötétség, a befelé húzódás, elernyedés ideje. Ez a menstruáció hete, amikor az elengedés nyugodt csendességében helyet és teret képzünk az újjászületésnek, az új reménynek, az új tavasz szárba szökkenésének.

belső tűz nő

A nő belső lélektüze az, amihez a felébredés folyamatában vissza kell kapcsolódni ahhoz, hogy a középpontból, a Szív-Térből tudjunk megnyilvánulni.
Onnan, ahol nincs más, csak a szerelem, ahol nem létezik egyéb, csupán a megérkezés.
Az a gyönyörállapot, ami visszatükröződik a női tekintet csillogásában, a női mosoly kiteljesedettségében, és ezáltal átsugárzik mindenre és mindenkire.

A megérkezett Nő először önmagát emeli Istennővé, majd a Férfit Istenné, végül a világot változtatja Mennyországgá.

Szeretettel,

Fehér-Pál Rita

 

Kövess minket Facebook-on is:
Az Elképzelt Életek nevü oldalunkat a következő linkre kattintva találod: https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel ahttps://www.facebook.com/ikerlangujtudatos Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék:

Ezeket kedvelheted