Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Az álmaink és a valóságunk között sokszor igen szűk a mezsgye.
Hol végződik az álom varázsa és hol kezdődik a fizikai életben is létező aktív, tudatos cselekvés irányítottsága?
Mi a különbség a szerelmes ábránd és a szerelem misztériumának tudatos álmodása között?

A cikksorozat első részében az álomról, mint Időkapuról beszéltünk, amely hidat képez a Tér és az Idő látszólagos szakadéka között.
Szerelmes álmaink kiszakítanak bennünket a hétköznapok mókuskerekéből, és a Pillanatokat időtlenné változtatják.
Hogyan lehet egy Pillanat múlhatatlan?
Amikor belenézünk annak a másik embernek a szemébe, aki az összetartozás titkos lélekemlékét megeleveníti bennünk, akkor megáll az idő. Sorsok és sorsutak mélységei élednek újra bennünk érzések és gondolatok formájában.
Egyikünk a FÉRFI, másikunk a NŐ. Egyikünk a kiáradó, a teremtő, az erőt és változást indikáló minőség, másikunk az óhajtó, a befogadó, a lágy és megtartó eszmeiség.
Egyikünk a Nap, másikunk a Hold.
Összenézünk, és felborul a világ. Megszédülünk az álom és a valóság határán. És mindketten tudjuk, hogy egyek vagyunk, és egymáshoz tartozunk. Szerelmünk nem itt, a Földön, hanem a lélek mélyén, a földi dimenziókon túl köttetett, ott, ahova az álmainkon keresztül tudunk csupán a fizikai életünkben visszakapcsolódni.

dream-of-love-1920x1180-wallpaper

És mégis eltévedünk az álom-útvesztőjében.
Amikor a találkozásunk kölcsönösségen alapszik, és nincsenek elkötelezettséget, felelősséget kívánó szövetségeink mással – nincsen férjünk, és nincsen feleségünk -, akkor megélhetjük a tiszta összekapcsolódást. Az álmunkat éber állapotban változtatjuk valósággá.
De ez az álom is tud rémálommá változni, ha abba a tévképzetbe esünk, hogy ez csak úgy történik, mert történnie kell. Ezt az álmot ugyanúgy írni kell, mint egy regényt, és ugyanúgy gondozni kell, életben kell tartani, mint egy közös gyermeket.
Ha azonban egyik, vagy másik úgy dönt, hogy mégsem azért jött létre a találkozás, hogy együtt folytassuk az életünket, vagy esetleg nem kapcsolódhatunk, mert már korábban mást választottunk életünk Párjának, akkor kell az álmon belül felébrednünk. Nem az álmodó állapotunkat kell megsemmisítenünk, amelyben boldogok vagyunk, és szárnyalunk, és amelyben minden, amire vágytunk valóra válik, hanem egy bizonyos álmot kell átírnunk, ami jelen esetben már nem is álom, hanem ábránd. Ez a tudatos álmodás művészete.

Amikor elhitted, hogy az ikerláng szerelem szenvedés, amikor elhitted, hogy az ikerláng szét tud választani családokat, amikor hazugságokba keveredtél az ikerláng miatt, vagy amikor azt látod, hogy már hetek, hónapok, évek óta egy örvényben Vagy, amiből nem tudsz kimászni, akkor tudhatod biztosan, hogy ábrándokat kergetsz.
Ezzel pedig semmi mást nem teszel, mint elvágod önmagad teljesen és tökéletesen a szerelem tudatosság létállapotától. Olyan figyelem-energiát küldesz ki a másik felé, amitől Ő maga töltődik, Te pedig gyengülsz, hiszen szenvedsz a vágytól és a hiánytól.
Azt mondják sokan, hogy igen, ezt kell tenned, mert ez a feltétel nélküli szeretet alapja. Ha ez nem okoz diszharmóniát Benned, ha ettől még képes Vagy a hétköznapjaidat örömmel és boldogságban élni, akkor igen, akkor fel tudtál ebben a szerelemben oldódni.
De ha fáj, ha hiányzik, ha pusztít, akkor fogoly vagy. De nem az Ő fogja. Neki ehhez a lánchoz semmi köze. A saját magad által bezárt börtönöd rabja vagy.

sad-girl-love-quotes-picture-23827

Amikor az elme elhiszi, hogy boldog csak akkor lehet, ha az a bizonyos egy valaki ott van Vele, hogy az Út célja azzal a bizonyos egy valakivel való egyesülés, akkor szakad meg valójában az álom. Nem akkor, amikor Ő kilépett a kapcsolatból. Hanem akkor, amikor Te bezárkóztál.

Az álom szereplői mind tanítók. Akármilyen formát is ölthetnek. Lehetnek törpék, lehetnek óriások, vagy tündérek, és lehetnek az éber állapotunkban hús-vér férfiak és nők is. Ők lépcsők. Ők Útjelzőként szolgálnak.
Az a bizonyos férfi vagy nő arra volt hivatott az életedben, hogy megmutassa Számodra azt a minőséget, amihez képes Vagy kapcsolódni. Hogy felfigyelj arra az erőre, amit a szerelem misztériuma jelent Benned, és amivé válhatsz általa.
Ezt az erőt már csak működtetni kell(ene) innentől.
Nincs olyan ember a Földön, akihez ne rendeltetne Pár. Lehet, hogy rögös a Hozzá vezető Út, de képes Vagy megtalálni, ha nyitott tudsz maradni. A házasságod képes Vagy megmenteni, ha maradt még ehhez Mindkettőtökben kölcsönös érzelem és közös motiváció.
Életünket csak és kizárólag az álmok, és soha nem az ábrándok viszik előre.

Az ikerláng minőségű kapcsolódás nem más, mint a tudatosan álmodott szerelme két embernek, akik egymást választották, akik egymás mellett döntöttek, és arra kötöttek szövetséget, hogy a Lélekpárjukkal megélt asztrális Égi szerelmet letükrözik a földi életükbe. Akkor is, ha az a másik nem a Lélekpárjuk, de megfogják egymás kezét, és képessé válnak arra, hogy a Lélekpárjukkal iker minőségű lángot hozzanak be a mindennapi életükbe.

“Mert a szerelmünkön keresztül halhatatlanok vagyunk.”
/Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás: Ikerlángok – “Minden életemben Téged szerettelek” című könyvéből/
Olvasd el Te is, és legyél részese egy történelmi korokon átívelő szerelmes utazásnak, melyen keresztül összekapcsolódhatsz saját belső szív-magoddal, és Lélekpároddal is!

/Fehér-Pál Rita – mediális író/
www.elkepzelteletek.hu

Kövess minket Facebook-on is:

www.facebook.com/elkepzelteletek

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel a Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék:

Ezeket kedvelheted