Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Sokan teszik fel a kérdést nekünk, hogy mi a biztosíték arra, hogy valóban az ikerláng az, akivel találkoztak.
Van-e erre bármilyen bizonyíték? Lehet-e, kell-e kutatni megerősítés után?

 

Az ikerlángunkkal való találkozás pillanata mindenképpen megváltoztatja az életünket. A fizikai kapcsolatfelvétel olyan energetikai programkódokat indít be, amelyek gyors egymásutánban hoznak markáns változásokat az érzelmi és mentális folyamatainkban.

Előfordul, hogy már rögtön az első pillantásra felszakadnak az emlékek, de az is gyakori, hogy az első találkozás  alkalmával még nem hullik le a felejtés fátyla a tudatunk elől.
Nálunk is így történt. Amikor először találkoztunk, még mindketten kapcsolatban éltünk. Nem volt még nyitva az Időkapu a felismerésre.

Ez sokaknál történik hasonlóan.
Az ikerláng energia sokkal tisztább minőség, minthogy családokat és párkapcsolatokat szakítson szét.
Érti, érzi és elfogadja, ha a körülmények a jelen életben még nem alkalmasak az egyesülésre, ugyanakkor boldog, hogy látja a másik felét az úton járni. Sőt, ha tudja, segíti is ebben.

Amikor azonban eljön az Idő, és a felejtés fátyla lehull a szemünk elől, akkor kétséget kizáróan tudjuk majd, lelkünk mélyéről felszakadó emlékfoszlányok egész soraiból, hogy Ő az.

Vannak persze jelek, sok helyen lehet olvasni róluk. Ilyen lehet a külső hasonlóság, a semmihez nem fogható lüktetés, amit vagy a másik szemébe nézve érzünk, vagy pedig érintésének eufóriájában élünk át. Az „ezer éve ismerlek, és Hozzád tartozom” bizonyossága.
Előfordul a hasonló sorsút is, de ugyanilyen jelenség lehet a teljesen ellentétes tapasztalatokkal megélt múlt.
Nálunk nagyon jellemzően egy egymást abszolút kiegészítő sorsfeladat után találkoztunk.
Egyikünk egy válás után két kisgyerekkel élte a felelősséggel és kötöttségekkel tűzdelt mindennapokat, másikunk egyedülálló volt akkor már, a barátok, a bulik a kötetlenség és szabadság töltötte ki az életét.
Ugyanakkor mindketten a spirituális úton jártunk és már gyermekkorunktól fogva éreztük egymás jelenlétét az energiaterünkben. A telepatikus kommunikáció, ami sokszor tűnt kétségbeesett képzelgésnek, már akkor is működött közöttünk. Ezt a fajta gondolatokban is egy irányba való tekintést a felismerésünk óta még tudatosabban és mások számára is szembetűnő módon végezzük.

Többen keresnek asztrológiai kapcsolódásokat, vagy reinkarnációs meditációban válaszokat. Ezek a módszerek nagyon jó közös útirányokat mutatnak meg, és segítségükkel közelebb kerülhetünk az életfeladat tudatos végzéséhez.

Nagyon sokan kérdeznek bennünket, hogy miután látjuk és érzékeljük az energiákat, erősítsük meg a feltevést, hogy valóban és biztosan Vele találkoztak e.
Ez a kérdés már önmagában a válasz is. Ahogy megjelenik az elbizonytalanodás érzése, már kétséget kizáróan tudhatjuk, hogy nem Ő az.
Az ikerláng soha nem bizonytalanít el a felismerés valódiságában.

Csak Te tudhatod biztosan, és Ő. Senki másnak nincs joga ezt megkérdőjelezni. Innen már csak a közös sorsút feltérképezése érdekében célszerű tanácsokat kérni, amennyiben szükség van erre. Magának a felismerésnek a valódisága miatt nem.

Ha szeretnél kapcsolódni az ikerláng energia jelentéséhez, és feloldani a kozmikus szerelemmel kapcsolatos lélekblokkokat, akkor olvasd el egy Lélekpár több életen keresztülívelő történetét. Könyveink mediális úton érkezett közvetítések, melyek tölcsérként nyitják meg az Olvasó szívkapuját a szakrális szerelem útjára. Kattints ide, és nézz bele a könyvekbe! 

Léteznek azonban az ábránd által generált téveszmék, amelyekre nem árt odafigyelnünk. Az ikerláng energia napjainkra nagyon sokakat szólít meg. Ez nem véletlen, hiszen egyre többen ébrednek, és az univerzális energetikai változások lehetővé teszik az ikerláng energiaháló megerősödését a Föld energiaterében.
Ez több Lélekpár egy térben és időben való leszületésével is együtt jár, persze még mindig igaz az, hogy korunkban is a leszületett Lélekpárok összessége a Föld lakosságának csupán pár ezreléke.

Fontos különbséget tenni az ábránd, a platói szerelem, az ikerláng szerelem és a Lélekpár kapcsolódás között.
Az Ikerláng és Lélekpár kapcsolódások közötti különbségekről ITT olvashattok!

Az ábránd képes arra, hogy szerelem – mágiát varázsoljon. A legváratlanabb pillanatokban, amikor lelkünk a legsebezhetőbb, vagy legsérülékenyebb.

Onnan tudjuk felismerni, hogy egy ön-mágia, vagy ha úgy tetszik, önhipnózis alatt állunk, hogy a másik folyamatosan szeretne távolodni, de nem hagyjuk, nem tudjuk elengedni. Ennek egy csúcspontja, amikor közösségi oldalakon letilt, elzárkózik mindennemű kommunikációtol. Az ikerláng kapcsolatban sokszor előfordul több-kevesebb időre a szétkapcsolódás és a távolság megélése valamilyen tanulási fázis okán, ugyanakkor az EGO játszmái nem jelennek meg még azokban az életekben sem, amikor nem ismerjük fel egymást.
Éppen ezért az üldöző-menekülő stációk bizonyos határokon túl már az ábránd jelei.
Ugyanilyen jel, amikor szűnni nem akaró ragaszkodást érzünk, és görcsösen kapaszkodunk a reménybe, holott el kellene engednünk Őt.

Az ikerlángunk mindig akkor veszi fel velünk a fizikai életben is a kapcsolatot, akkor tükrözi bele Lélekpárunk energiáját az életünkbe, ha arra lelkileg készen állunk, vagyis az életünk folyása egyenletes és harmóniában vagyunk önmagunkkal.

Természeténél fakadóan ezt a harmóniát a kezdeti fázisban felkavarja, hiszen minden belső hozott és szerzett léleksebünk szükséges, hogy feltisztuljon, mielőtt képessé válunk a közös küldetésünk teljesítésére.

Ikerlángok mindig akkor találkoznak a földi életben, amikor valami nagyobb cél érdekében feladatot vállalnak. Még akkor is, ha ez a találkozás éppen csak percekre, vagy órákra szól. De az azokban a percekben és órákban megélt pillanatok végérvényesen megváltoztatnak mindent.

Ikerláng és Lélekpár nem ugyanazt jelenti.

Minderről a Lélekpár-Kódexek ingyenes előadásokban informálódhatsz bővebben! Kattints IDE!

A Pillanat, amely megváltoztatja az életünket, bennünk él és örök. Emléke annak az egység állapotnak, amelyet valahol, egy másik síkon élünk a MOST – ban.

Szeretettel,

Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás

 

Kövess minket Facebook-on is:
Az Elképzelt Életek nevü oldalunkat a következő linkre kattintva találod: https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel ahttps://www.facebook.com/ikerlangujtudatos Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék:

Ezeket kedvelheted