Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Amikor házasságot kötünk, megérkezünk.
Az ikerláng energiatérhez kapcsolódva a házasság szentségét bármilyen lélekkapcsolódásban – legyen szó karmikus kapcsolatról, duál párokról, vagy ikerlángokról – az egymásban való kiteljesedésként tudjuk megélni. 

 

Szakrális anyanyelvünk csodálatosan közvetíti a házasság, mint egybeforrás gyönyörű energetikáját, a Nap és a Hold egységének letükröződését a fizikai világban.

A Férfi, amikor letérdel a Nő elé, és megkéri a kezét, valójában arra kéri, hogy a Nő kéz a kézben és szív a szívben menjen be Vele a Mennyek Országába, az egyesülés dimenziójába.
Arra kéri, hogy teremtő erejét a Nő tartsa meg és manifesztálja a családban.
Arra kéri, hogy válassza a Nő Őt ki arra, hogy egységesülésük Terét mindörökre megtartsa.

A Nő pedig arra mond Igent, hogy menyasszonnyá válik a Férfi mellett.
Menyasszonnyá, vagyis Menny – Asszonnyá. A Mennyek Napba Öltözött Boldog Asszonyává.
Azzá az Aranyasszonnyá, aki képes a Hold sokszínű arcait magára ölteni, és a Nap Fényét visszatükrözni. Királynővé válni, aki közvetíti az Égi Üzeneteket, hogy a teremtő Férfi is Királlyá válhasson mellette.

“A házasságban valójában hazamegyünk egymásba.”

Müller Péter

Ház – as – ság. Akinek van háza, annak van otthona. Csak az képes a házból otthont varázsolni, aki lelkének mélységével éli az összekapcsolódás szentségét.

A Férfi a fény terét tartja a ház-as életben, teljessé válik Fele-Ség-ével, hogy családjának otthona biztonságos, egészséges, a mindennapokban termékeny és stabil maradhasson. Erejével és energiájával tartja azt a fényhálót, amelyben a Nő ki tud teljesedni, amelyet a Nő be tud ragyogni.

A Nő otthona akkor lesz boldog, ha a Nő képes Boldog Asszonnyá válni férje mellett. A nő feladata a fényháló megtöltése élettel, ragyogással, színnel és érzésekkel. Szeretettel, nevetéssel, vidámsággal, gondoskodással.

A közös ház így válik közös otthonná, ahova haza mehetünk. Ahol ház – as – ságra köthetünk lélek szövetséget.

Ebben a minőségű energetikai összekapcsolódásban fel sem merülhet elválás, vagy a próbák elől való elmenekülés gondolata.

Az Égi Szövetségben arra szerződünk lélekben, hogy az Ikerláng Energiatérből táplálkozó házasságunkban tűzön-vízen keresztül megyünk, együtt és megállíthatatlanul, szüntelenül megújulva egymásból.

Így emeljük fel egymást egy magasabb rezgésszintű interdimenzionális térbe.

“Vállaljuk, hogy az Égben köttetett kapcsolódásunkat Tűzön-Vízen keresztül letükrözzük a fizikai síkon is.”

/Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás/

Kövess minket Facebook-on is:

www.facebook.com/elkepzelteletek

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel a Facebook-on zárt csoportunkat:

https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék: