Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Nagyon fontos elfogadnunk, hogy a fizikai síkon az ikerlángok, sőt lélekpárok kapcsolódásában is előfordulnak konfliktusok, nézeteltérések, főleg, ha már egy életközösségben élünk, hiszen a külső környezetünkből érkező ingerek hatást gyakorolnak ránk, és egymásnak nagyon erős tükör-effektusokat mutatunk minden pillanatban, amelyek közös haladásunktól való elkapcsolódásunkra emlékeztetnek bennünket.

 

Ez egy nagyon nehéz én-állapot.
Amikor vitatkoztok, akkor mindketten energiát vesztetek. A figyelem megszerzésére irányuló agresszív törekvés közben éppen a fókuszt veszítitek el, és miután szó szót követ az egyéni igazságotokért való harcban, valójában egy egészen más, mélyen a lélekben zajlódó alapkonfliktust nagyítotok fel.

“Fontos, hogy mindig elgondolkodjunk azon, hogy ez a szituáció, konfliktus számít e majd 5-10-20 év múlva. Valójában nagyon kevés olyan hétköznapi ellentét van, amely kihatást gyakorol a hosszútávú jövőnkre. Éppen ezért ezeknek felesleges túl komoly jelentőséget tulajdonítani, és ezzel szennyezni összekapcsolódásunk energiaterét.”

Nálunk, amikor előáll ez a szituáció, és azon kapjuk magunkat, hogy belekeveredtünk egy olyan állapotba, amely során elrezegtünk egymás mellől, akkor a konfliktus során igen hamar megjelenik mindkettőnkben az az érzület, hogy szeretnénk egymáshoz újra közel lenni.

Ez az érzület mindenkiben létezik az adott vita közben. Még amikor azt érezzük, hogy haragszunk a másikra, utáljuk, dühösek vagyunk rá, akkor is. Ezt az érzületet kell a lehető legrövidebb időn belül hagyni, hogy felszínre törjön.

Sokszor olyan mindennapos apróságok miatt vitatkozunk kapcsolatainkban, amelyek eltörpülnek a kapcsolódásunk fontossága mellett.

Amikor ebbe belegondolsz, engedd, hogy megjelenjen a mosoly az arcodon. Amikor mosolyogsz, endorfin szabadul fel Benned, amely segíti a megnyugvás és a boldogság érzésének megélését.

Ezután csak figyeld önmagad egy pár másodpercig. Figyeld a légzésed. A harcművészektől azt tudjuk a lehető legjobban megtanulni és a kapcsolatokba átvetíteni, hogy mély önfegyelemmel és higgadtsággal fordulnak saját maguk felé, amelynek alapja a tudatos légzés és testtudatosság.
Figyeld tehát, ahogy a heves, kapkodó légzésed lelassul, miközben mosolyogsz.

Majd nézz a Párod szemébe, lásd meg Benne azt a végtelenséget, amelybe beleszerettél.
Egy-két másodperc alatt újrakódolódik Bennetek az a rezgéstartomány és érzelemhullám, amely életre keltette a fizikai síkon is a szerelem állapotát közöttetek.

Ezt a magas rezgésű állapotot megteremtve fogjátok meg lassan egymás kezét.
Akinek a kezét fogod, arra nem tudsz haragudni, mivel egy intim energiaátáramlás történik közöttetek, ezen felül tudományos tény is.

Végül pedig öleljétek át egymást.
Hunyjátok be a szemeteket, és hagyjátok, hogy egymásban megtaláljátok a megnyugvást. Figyeljétek a légzéseteket.
Lélegezzetek együtt. Az együtt légzés kapu a szív – tér megnyílásához, ezáltal a közös szívdobbanás újra harmonizálásához a magasabb dimenziókban és a fizikai síkon is.

“És ne feledd, hogy minden pillanat lehetőség a láng újra élesztésére, mert csak az ITT  és a MOST számít!”

/Fehér-Pál Rita és Fehér Tamás/

Kövess minket Facebook-on is:
www.facebook.com/elkepzelteletek

Ha szeretnél velünk a saját megélésedről beszélgetni, akkor keresd fel a Facebook-on zárt csoportunkat:
https://www.facebook.com/groups/1563749233672259/

Címkék: