Betöltés

Írdd be amit keresel

Osszd meg!

Számomra a szerelem tudatosságban való felébredés pillanata az életemet pont “ketté szelte”. Az ez előtti időszak egyfajta önismereti útról szólt. Megszületni, felnőtté válni, majd tudatosan megtalálni önmagamat és ezt a tapasztalást a hétköznapokba is átlényegíteni, végül ennek a tetőpontján, amikor úgy éreztem, hogy egyedül, szabadon, mindenem megvan; találkozni a Társammal.

 

Fizikai életünk a Földön folyamatosan a dualitás jegyében zajlik.
Ha ránézünk fogalmainkra, akkor ítéleteinket ellentétpárokra bontjuk: jó és rossz. Fizikai testünket biológiai definíció alapján is kétoldali szimmetria jellemzi: jobb és bal.
Cselekedeteinket szintén kétpólusú időszakokra bontjuk: aktív és passzív.
Ha megfigyeljük életszakaszainkat ott is látható az egyedüllét/együttlét váltakozása: magzati időszak/születés, egyedülálló/párkapcsolati időszakok.

Utólag visszanézve sokszor úgy érzem, hogy egész életemben erre vágytam, erre készültem. Gyerekként folyton érzékeltem egy társ jelenlétét a Térben, kisiskolásként az órák végtelen sorában fektetett nyolcasokat rajzoltam, mindenféle tudatosság nélkül.
Kamaszként is rengeteget foglalkoztatott a szerelem, a versek, a történetek, a tudatos rezgésszint emeléséről, valamint a látó szerelemről szóló filmek.

“Az első töréseket késő kamaszkorban éltem meg. Ezek alatt a törések alatt azt az állapotot értem, mikor a szívemet bezártam.”

Ha megnézzük a mai társadalmunkat, rengeteg férfi szíve van “zárva”, hisz a közeg, amiben élünk a férfiak érzelmeit vagy a gyengeség jelének tartja, (sírás, belső fájdalmak) vagy pedig félnivaló rossznak, hiszen az általános nézetek szerint, ha egy férfi erőt mutat, akkor valószínű indulatos és agresszív is…
Ilyenkor a szívcsakra energiakeringése lelassul, blokkok épülnek ki, fizikailag érezhetünk egyfajta mellkasi merevséget, ami lehet szorongató.
Ha viszont egy férfi szíve zárva van, hogy szeretheti magát, vagy adhat szeretet másnak?
Milyen szomorú hogy a 21. század fő halálozási oka a szív és keringési rendszerrel összekapcsolódó betegségek.

Ez a rész tanulható. Rengeteg tanfolyam, meditáció, és a hétköznapokban való gyakorlás után azt vettem észre, hogy újra gyermeki őszinteséggel tudom megfigyelni, megélni az érzelmeimet.
Felnőtt korban is kiszínesedett a világ, az ízek, illatok, tapintások sokkal mélyebb benyomásokat hagytak maguk után. A zene, a filmek, a képek újra megérintették a belsőmet, témától, kinézettől, vagy benyomástól függetlenül.

Az egyesülés rész nem tanulható, nem akarható, de már nincs is szükség rá, mivel ha készen vagy, már megszűnik a függőség a párkapcsolat iránt, átadja helyét annak a tiszta energiahullámnak , létállapotnak amit Szerelem Tudatosságnak hívunk.

Ritával a 28. életévemben találkoztam, és mint fentebb is írtam egy teljesen új szakasz kezdődött az életemben.
Amikor egy kapcsolat az Ikerláng EnergiaTérből  ölt testet a fizikai életben, akkor az EGO megszűnik létezni. Ez velem is így történt. Hetekig mindenben Rita tükröződött vissza, a hétköznapi élet rutinjai teljesen értelmetlenné váltak, és a mindennapok egyfajta álomszerű lebegésben teltek.

Az első ölelésünk óta úrrá lett rajtam egy mind a mai napig tartó belső nyugalom, mintha Hazatértem volna.

Sokan kérdezik tőlem, hogy milyen egy “lélekpár kapcsolat” a hétköznapokban. Ha magát a szót elemezzük, akkor hasonlóak/azonosak tüze lehetne a nyers értelmezése. Egyfajta mély, spirituális egységen és lelki egyé olvadáson alapuló küldetés, melynek útja próbákkal, küzdelmekkel van kikövezve, mégis rengeteg leírhatatlan gyönyör és csoda határolja.

Forrás: Fehér Tamás
www.elkepzelteletek.hu

Kövess minket Facebook-on is:
Elképzelt Életek nevű oldalunkat a következő linkre kattintva találod:
https://www.facebook.com/elkepzelteletek/

Címkék: